sisustustarrat

Sisustustarrat

Meiltä saat nyt myös suositut sisustustarrat yksilöllisesti suunniteltuna. Suunnittelemme ja valmistamme ne kaikenkokoisina, -värisinä ja -muotoisina.

Kerro meille ideasi ja toiveesi tarrojen suhteen, suunnittelemme siltä pohjalta mallin ja toimitamme vedoksen sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi suunnitelman, valmistamme ja toimitamme tarrat asennusvalmiina postissa tai matkahuollon kyydissä.

Valikoima: Lisäämme myöhemmin sivustollemme malliston valmiista sisustustarroista. Niistä voit helposti valikoida ja tilata mieleisesi tarrat haluamassasi koossa.

Materiaali: Valmistamme tarrat kulutusta kestävistä ja voimakkaasti kiinnittyvistä muovimateriaaleista, tästä johtuen ne voi liimata huoletta hyvin monenlaisille pinnoille. Valikoima on laaja leikattavissa kalvoissa kuten myös tulostettavissa teippimateriaaleissa. Sisältäen upeat kimalle-, hopea-, kulta-, kromitarrat ja läpikuultavat hiekkapuhallusjäljitelmät. Myös valko- ja liitutaulukalvot.

Muotoonleikkaus: Sisustustarrat pystymme tulostamaan ja muotoonleikkaamaan mihin tahansa muotoon, valmistuksessa vain mielikuvitus on rajana.

Laminointi: Voimme myös viimeistellä tarrat kiiltävä- tai mattapintaisilla laminaateilla, jotka pidentävät huomattavasti niiden kestoa kaikenlaista kulutusta vastaan.

Lisätiedot: Kysy eri materiaalivaihtoehdoista ja hinnoittelusta esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme.

 

sisustustarrat_karttasisustustarrat_1sisustustarrat_2

© Mainosmaa Oy 2017